En motbild till bubbeljournalistiken

Het sommar – men hösten blir hetare”, ”Bostadspriserna mot nya rekord”, men också ”Minskat ROT hot mot villaägare” och ”Amorteringskrav drabbar unga”

Tidningsrubrikerna är som vanligt många och lånar superlativen från sportjournalistiken. Att förstå bostadsmarknaden utifrån massmedierna är förvirrande, för den som står i begrepp att köpa eller sälja sin bostad. Utbudet, prisbilden och den politiska diskussionen om den så kallade bobubblan gör att hösten blir både intressant och inte utan risker. Det är därför vi här på ERA Norrtälje startat det här nyhetsbrevet.

Jag och mina kollegor här på ERA kan se tillbaka på ett framgångsrikt år med nöjda kunder. Men vi har också märkt att ”bubbel & rekordjournalistiken” skapat en viss oro hos en del köpare och säljare. Hur länge kommer prisbilden att hålla i sig?
Det raka svarat är: det vet ingen. Men mitt andra svar är lika rakt: Oavsett hur marknaden utvecklas här i Norrtälje kommer jag och mina kollegor göra allt för du ska göra bästa möjliga affär. Och för att hålla kontakten mellan visningarna där ute vill vi gärna hålla dig informerad om vad som händer där ut genom MERA BOENDE. Trevlig läsning och hör gärna av dig om frågor och tips om saker du vill veta mer om.

Senaste Nytt